AudioAficionado.org  

Go Back   AudioAficionado.org > Audio & Video > Home Theater

Home Theater Novice to Sublime

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 04-04-2021, 01:14 AM
aclearspot's Avatar
aclearspot aclearspot is offline
Senior Member


 
Join Date: May 2009
Location: San Francisco Bay
Posts: 265
Default Tech Challenged has AVR ??

I have a Sony xbr55a3, Denon 2310 and use comcast. Until today I only used the AVR(5.1) when playing dvds.. I ran HDMI from cable box to the Denon and out to tv. Toslink from cablebox to Denon and toslink tv to denon. Broadcast televison, premium channels works fine. Youtube works with the comcast remote. When honey uses the Sony remote to watch her knitting shows on Youube video ok, no audio ?????
__________________
Main :Aerial 7T, Mac C2500 / MC452/ MCT450/ MR88/ Aurender N10 / BRYSTON BHA-1 /WireWorld / VooDoo Cable
Office :Kef LS50 / Nad C368 / XA5400ES / Carver TX8r / Olive 04HD / Nordost / VooDoo
Reply With Quote
  #2  
Old 04-04-2021, 05:01 PM
AvGeek AvGeek is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2021
Posts: 5
Default

I'm not sure what an XBR55A3 is, but you may want to remove the optical cable from the tv to the Denon and use ARC instead. Also, this may be a dumb question but in the internal TV settings, is the audio out set to "external speakers" (or similar)?
Reply With Quote
  #3  
Old 04-04-2021, 08:21 PM
aclearspot's Avatar
aclearspot aclearspot is offline
Senior Member


 
Join Date: May 2009
Location: San Francisco Bay
Posts: 265
Default

Denon 2310 does not have hdmi-arc. It makes no difference what setting I have the Sony set at .I did see that some sonys have issues with toslink
__________________
Main :Aerial 7T, Mac C2500 / MC452/ MCT450/ MR88/ Aurender N10 / BRYSTON BHA-1 /WireWorld / VooDoo Cable
Office :Kef LS50 / Nad C368 / XA5400ES / Carver TX8r / Olive 04HD / Nordost / VooDoo

Last edited by aclearspot; 04-05-2021 at 10:21 AM.
Reply With Quote
  #4  
Old 04-07-2021, 10:29 AM
thughes thughes is offline
Senior Member

 
Join Date: May 2009
Location: Indiana
Posts: 1,212
Default

I solved streaming issues by installing the Nvidia Shield Pro. It connects directly to HDMI and allows you to add streaming apps.

Last edited by thughes; 04-07-2021 at 11:11 AM. Reason: spelling
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Audioaficionado.org tested by Norton Internet Security

All times are GMT -4. The time now is 08:14 AM.



Powered by vBulletin® Version 3.8.10
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.
©Copyright 2009-2021 AudioAficionado.org.Privately owned, All Rights Reserved.
Audio Aficionado Sponsors
AudioAficionado Subscriber
AudioAficionado Subscriber
Inspire By Dennis Had
Inspire By Dennis Had
Harmonic Resolution Systems
Harmonic Resolution Systems
Wyred4Sound
Wyred4Sound
Dragonfire Acoustics
Dragonfire Acoustics
GIK Acoustics
GIK Acoustics
Esoteric
Esoteric
AC Infinity
AC Infinity
JL Audio
JL Audio
Add Powr
Add Powr
Legend Audio & Video
Legend Audio & Video
Audio by E
Audio by E
Canton
Canton
Bryston
Bryston
WireWorld Cables
WireWorld Cables
Stillpoints
Stillpoints
Bricasti Design
Bricasti Design
Furutech
Furutech
Shunyata Research
Shunyata Research
Accuphase
Accuphase